Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαικού έτους 2017-2018

Posted in νέα - ανακοινώσεις

                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 
 
 
Γίνεται γνωστό στους φοιτητές – φοιτήτριες όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου ότι οι δηλώσεις για τα υποχρεωτικά μαθήματα και για τα μαθήματα επιλογής, χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2017- 2018, θα υποβάλλονται από 16 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου 2017 ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας πληροφόρησης φοιτητών students.unipi.gr με τη χρήση του προσωπικού κωδικού των φοιτητών. Πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις θα παρέχουν οι Γραμματείες των Τμημάτων καθημερινά κατά τις ώρες 11:30 – 13:30.

 

Στεγαστικό Επίδομα 2017

Posted in νέα - ανακοινώσεις

Ανακοίνωση για παράταση υποβολής αιτήσεων για τη σίτιση φοιτητών / φοιτητριών (Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018)

Posted in νέα - ανακοινώσεις

 

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/τριες, ότι παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για έκδοση ή ανανέωση της ειδικής ταυτότητας σίτισης, μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2017, καθημερινά 11.00 έως 14.00 στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας.

 

Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ
 
Πρώτη και Καλύτερη

 

 

Σίτιση φοιτητών/τριών Ακαδημαϊκού Έτους : 2017-2018

Posted in νέα - ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε οι φοιτητές με αριθμό μητρώου 2013,2014,2015,2016 πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2017, κατά τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 11π.μ. έως 14μ.μ

Για την ανακοίνωση , τα δικαιολογητικά και την αίτηση πατηστε ΕΔΩ

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ

Πρώτη και Καλύτερη

 

Παράταση διανομής διδακτικών συγγραμμάτων εαρινού εξαμήνου

Posted in νέα - ανακοινώσεις

Α  Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Γίνεται  γνωστό  στους  φοιτητές/φοιτήτριες  όλων  των  Τμημάτων  του  Πανεπιστημίου  ότι,  ως  καταληκτική  ημερομηνία  παραλαβής  των  συγγραμμάτων  για  το  εαρινό εξάμηνο μέσω της εφαρμογής «Εύδοξος», έχει ορισθεί η 2‐6‐2017.  

 

 
Η  διανομή  των  συγγραμμάτων  γίνεται  στο  Πανεπιστήμιο,  Μ.  Καραολή  και  Α.  Δημητρίου 80, (2ο υπόγειο), από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, τις ώρες 15.30 έως 18.30.  
 
 
Η  παραλαβή  των  συγγραμμάτων  θα  γίνεται  από  τους  φοιτητές  με  τον  κωδικό  πρόσβασης (pin) που έχει αποσταλεί από τον «Εύδοξο» και τα τέσσερα (4) τελευταία  ψηφία  εγγράφου  ταυτοπροσωπίας  (αστυνομική  ή  ακαδημαϊκή  ταυτότητα  ή  διαβατήριο),  ή  δι’  αντιπροσώπων,  με  εξουσιοδότηση  θεωρημένη  για  το  γνήσιο  της  υπογραφής από Αστυνομικό Τμήμα ή Δημόσια Αρχή
 
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ
Πρώτη και Καλύτερη

 

Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ

Posted in νέα - ανακοινώσεις

 

Με αφορμή ένα δημοσίευμα που διακινεί η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Πανεπιστήμιο μας (ΠΑΣΠ) και κάνει λόγο για βίαια επεισόδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαϊου, έχουμε να δηλώσουμε πως:

Εδώ και έξι (6) ημέρες έχουν ξεκινήσει από τα μέλη της ΠΑΣΠ, τραμπουκισμοί και βιαιότητες εις βάρος των μελών μας και της οργάνωσης μας με καταστροφές προεκλογικού υλικού και της υλικοτεχνικής μας υποδομής, άνευ λόγου και αιτίας.

Οι επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 24 Μαϊου, και τα διαφαινόμενα αρνητικά αποτελέσματα της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τα μέλη της ΠΑΣΠ σε βανδαλισμούς και χειροδικίες.

Σήμερα συνέβη ακόμα ένα τραγικό περιστατικό. Χωρίς λόγο και αιτία, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, συνέχισαν το «συνδικαλιστικό» τους έργο παρενοχλώντας τα μέλη μας και τους φίλα προσκείμενους, στην οργάνωση μας, φοιτητές.

Η στοχοποίηση δε, του στελέχους μας Βασίλη Βρούτση και της οικογένειας του μόνο αποτροπιασμό και θλίψη προκαλεί για το ήθος και τα νέα μυαλά της ΠΑΣΠ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ευγενικό παιδί και καλό φοιτητή!

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως:

  • Η λάσπη, η παραποίηση της αλήθειας και οι συκοφαντίες έχουν και ένα όριο!
  • 42 χρόνια, η ελληνική κοινωνία γνωρίζει τι σημαίνει ΔΑΠ και ποια η προσφορά της στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
  • Η βία είναι απολύτως καταδικαστέα σε όλες τις μορφές της και από όπου κι αν προέρχεται!

Σε κάθε περίπτωση, σε 7 ημέρες έχουμε φοιτητικές εκλογές και όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε και να καταλάβουμε τις σκοπιμότητες της συγκεκριμένης «καταγγελίας» της ΠΑΣΠ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη δύναμη και θα συνεχίσει να αποτελεί την μοναδική δημοκρατική οργάνωση μέσα στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ!

Ο Πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ.

Δημαράκης Σαράντος

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΙΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Posted in νέα - ανακοινώσεις

Η ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ σας ενημερώνει οτι η διορία παραλαβείς συγγραμμάτων παρατείνεται εώς της 26 Μαΐου 2017

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ

Πρώτη και Καλύτερη

 

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ Πρώτη και ΚαλύτερηΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ Πρώτη και ΚαλύτερηψΑποτελέσματα αναζήτησης

 

Δήλωση Συγγραμμάτων 2016-2017

Posted in νέα - ανακοινώσεις

Δήλωση και Διανομή Συγγραμμάτων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017!

Από 16 Μαρτίου 2017 έως 5 Μαΐου 2017, οι φοιτητές μπορούν να εισέρχονται κατ΄ευθείαν στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr για να δηλώνουν τα συγγράμματα της επιλογής τους, για τα μαθήματα που παρακολουθούν κατά το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Για την δήλωση αυτή είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών πρόσβασης (username/password), που διαθέτουν οι φοιτητές για τις κεντρικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιδρύματος. Όσοι φοιτητές έχουν μη λειτουργικούς κωδικούς ή δεν έχουν καν λάβει κωδικούς πρόσβασης, πρέπει να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματός τους.

H διανομή των παραπάνω συγγραμμάτων θα γίνεται από 16 Μαρτίου 2017 έως 19 Μαΐου 2017, στο Πανεπιστήμιο Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80, (2ο υπόγειο), από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, τις ώρες 15.30 έως 18.30.

Η παραλαβή των συγγραμμάτων θα γίνεται από τους φοιτητές με τον κωδικό πρόσβασης (pin) που έχει αποσταλεί από τον «Εύδοξο» και τα τέσσερα (4) τελευταία ψηφία εγγράφου ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ή ακαδημαϊκή ταυτότητα ή διαβατήριο), ή δι’ αντιπροσώπων, με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομικό Τμήμα ή Δημόσια Αρχή. 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ

Πρώτη και Καλύτερη

 

Ανακοίνωση για έναρξη μαθημάτων εαρινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2016-17

Posted in νέα - ανακοινώσεις

A N A K O I N Ω ΣH

Γίνεται γνωστό ότι η διδασκαλία των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2016 – 2017,

θα αρχίσει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

 

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ  

Πρώτη και Καλύτερη

 


ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Πειραιώς